Kolikkopelit huijaus on asia, joka monia saattaa mietityttää. Ovatko pelit oikeasti rehellisiä, vai huijaavatko ne sittenkin pelaajiaan?

Slots-Scam-slider

Kolikkopelien pelaaminen voi herättää pelaajissa herättää monenlaisia tunteita. Toisinaan olemme onnemme kukkuloilla, kun pelit antavat meille voittoa ja tuntuu siltä kuin olisimme kuolemattomia. Saatamme nousta yllättävänkin korkeisiin voittoihin pelimarkoillamme, jolloin ajattelemme, että enää emme voi hävitä. Tuntuu vain niin uskomattomalta, että oman panoksensa kymmenkertaistettuaan voisi enää hävitä. Totuus kuitenkin on, että voitoistaan kannattaa ehdottomasti pitää kiinni. Tääm on kaikkein tärkein kolikkopelit huijaus, mitä on – ottaa rahat ulos silloin kun on voitolla. Ulos ottaminen on yksinkertaisesti pakollista, mikäli haluaa jäädä voitolle!

Alla muutamia kolikkopelien pelintarjoajia, joiden peleistä pääset nauttimaan nettikasinoilla:

Kolikkopelit huijausta? Siltä saattaa joskus tuntua

Kun sitten olemme panostaneet peliin esimerkiksi 20 euroa ja nousseet lopulta 200 euroon, saatamme kokea, että jos häviö tulee, olivat pelit huijausta. Tämä on kuitenkin aivan liian lyhytkatseista ajattelua, sillä jos pelit olisivat huijausta, niin miksi ylipäätään nousimme alun perin niinkin korkealle? Pelin luonne yksinkertaisesti on sellainen, että kortti tuo ja kortti vie. Tuurilla ei ole muistia, joten joskus se on parempi ja joskus taas huonompi. Toisinaan saatamme törmätä niin pitkän aikaa hyvään tuuriin, että kun sitten vastaan tulee normaalimpaa tai jopa huonoa tuuria, niin luulemme, että peli on huijausta. Pelien ei ole kuitenkaan tarkoituskaan tarjota pelaajilleen loputonta määrää rahaa.

Meidän ohjeemme on, että et koskaan ajattele voittaessasi, että tuurisi on normaali, vaan että onni potkii sinua. Tällöin ymmärrät paremmin siinä vaiheessa, kun onni ehkäpä kääntyy. Kolikkopelit huijausta? Eivät sentään, mutta voitoistaan kannattaa pitää kiinni!

Mest populær

Big Bang Netent
Big Bang
Mega Spins Microgaming
Mega Spins
Cosmic-Invaders
Cosmic Invaders
Joker Poker Video Poker
Joker Poker
Baccarat Gold Baccarat
Baccarat Gold
Lue myös
gambling-on-the-Internet-thumbnails
Rahapelit internetissä ovat todella suosittua ajanvietettä nykyään
robber-games-thumbnails
Rosvo pelit sopivat hyvin niille, jotka tykkäävät rikosjännäreistä
Free-Double-pot-thumbnails
Ilmainen Tuplapotti hakusessa? Olet tullut täysin oikeaan paikkaan!
blackjack-split-thumbnails
Blackjack splittaus on yksi tämän klassikkopöytäpelin säännöistä

Jätä kommentti


*